Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Τελετή λήξης του Μίνι και All Star Game

Το αποκορύφωμα του τουρνουά μίνι αγοριών και κοριτσιών «Πέτρος Καπαγέρωφ»  2010-11 θα γίνει την Κυριακή 15 Μαίου 2011 στο ΕΑΚ Γλυφάδας με μια σπουδαία γιορτή και τα All Star Game . Θα προηγηθεί στις 09.00 το πρωί το All Star Game των κοριτσιών και θα ακολουθήσει στις 10.30 το All Star Game των αγοριών.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρέλαση και παράταξη των  περισσότερων από 70 ομάδων (1000 αγόρια και κορίτσια)  που πήραν μέρος στο τουρνουά  και φυσικά με τον χαιρετισμό του προέδρου και τις απονομές μεταλλίων σε όλα τα πιτσιρίκια όπως εδώ και χρόνια από το 1995 που ξεκίνησε το τουρνουά γίνεται .

Η Ένωση έχει απευθύνει πρόσκληση γραπτώς και τηλεφωνικώς  σε όλους τους συλλόγους για  να παραβρεθούν σύσσωμοι  στο ΕΑΚ Γλυφάδας με αθλητές και αθλήτριες , γονείς και παράγοντες σε μια μεγάλη γιορτή .  Μην ξεχνάμε ότι για την ΕΣΚΑΝΑ το τουρνουά αυτό πέρα από βιτρίνα των πρωταθλημάτων αποτελεί σήμα κατατεθέν  με το αναπτυξιακό πρόγραμμα να αποτελεί τεράστιας σημασίας για τους ιθύνοντες και το Δ.Σ. 
Η ομάδα Μίνι του Φοίνικα Πειραιά, που διακρίθηκε σε αυτό το πρωτάθλημα και αγωνιστικά και από θέμα ήθους, θα λάβει μέρος σε αυτήν την πανηγυρική τελετή λήξης. 

Συνάντηση έξω από το γήπεδο του Φοίνικα αύριο το πρωί 9.45πμ.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου