Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Μεγάλη νίκη του Φοίνικα

Σάββατο 15 Απριλίου, μετά το ατυχές αποτέλεσμα στον αγώνα με την Τερψιθέα, όπου και οι αθλητές μας - πλην Παπαστεργή - κοιμόντουσαν αλλά και μέτρια διαιτησία είχαμε, σήμερα τα παιδιά απέδειξαν το πόσο καλή και συγκροτημένη ομάδα είναι νικώντας τον αξιόμαχο Ίκαρο 35 - 29. Και πάλι Παπαστεργής και Κίκης έκαναν μεγάλο αγώνα, ενώ βοήθησαν σημαντικά και οι Θάνος, Παπαμιχαήλ, Κολοκοτρώνης, Σούρσος, Μακρυγιάννης, Καρπαθάκης, Αλεξίου. MVP του αγώνα ο Φραγκόπουλος, που έδειξε ότι ξαναγίνεται ο παλιός μαχητής - αθλητής που ξέραμε πριν από το σοβαρό τραυματισμό του. 

 Highlights του αγώνα, η χορευτική φιγούρα, καλάθι και φάουλ που πήρε ο Παπαστεργής και βέβαια το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ριμπάουντ που πήρε ο ''γίγαντάς μας'' ΧΑΡΗΣ ανάμεσα σε τρεις (3) ψηλούς παίκτες του Ίκαρου. Άριστη σήμερα η διαιτησία καθώς επίσης και το κουτσάρισμα / ενθάρρυνση του προπονητή μας κ. Σώζου.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα από την ομάδα έλειπαν ο φορμαρισμένος τελευταία Φωκάς και ο Σωκράτης. Ευχόμαστε περαστικά παιδιά. Το επόμενο ραντεβού τη Μ. Δευτέρα στις 5.45 μμ για το εσωτερικό τουρνουά του Φοίνικα.  

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου